8/03/2019: Naar aanleiding van Internationale Vrouwendag kan je deze maand genieten "de solden". Indien je voor 31 maart een contract aangaat met mij voor hulp met jouw administratieve taken, ontvang je 30% vermindering op je factuur!

14/03/2019: Als dokter kan je rekenen op een financiƫle tussenkomst voor een administratief bediende of telesecretariaat.
Heb je reeds een bediende? Heel goed! Deze bediende heeft ook vakantie, is al eens ziek,... 

16/03/2019: Ik merk regelmatig op dat vele boekhouders geen website hebben. En dat vind ik jammer! Het oogt zoveel professioneler om wel een website te hebben. Omdat je als boekhouder je enkel wil bezighouden met je core business heb je graag iemand die voor jou je website maakt. Laat mij de persoon zijn die jouw website bouwt nadat ik geluisterd heb naar je wensen en behoeften. Je bent nu gemakkelijk te vinden op internet en lokt meer klanten naar je toe.

03/04/2019: Veel loodgieters hebben ondersteuning nodig voor hun klassement en facturatie. Uiteraard kunnen zij ook hiervoor op mij rekenen. Ik orden alles chronologisch en zorg dat ze zonder voorbereidend werk naar hun boekhouder kunnen.

27/05/2019: Vanaf heden doe ik ook uw loonadministratie. Wil je weten wat mag en kan of net niet, heb je zelf geen tijd om de gegevens van je personeel te verzamelen en door te zenden naar uw sociaal secretariaat, heb je andere vragen... Ik ben er voor je. Bij mij zit alles nieuwe wetten nog fris in het geheugen en ben snel bij over de nieuwe wetten.